Ахххх, тие жени и оној период од месецот! :)))

3 февруари, 20120
y89

ПМС – дефинитивно најлошиот период од месецот на жената, а и на мажот. Тешко се објаснуваат како расоложението кај жените во период се менува толку брзо и толку драстично, но тоа не е ни толку важно, важно е правилно да се заштитите.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma