Останала трудна од непознат маж и сега го бара преку оглас!

16 април, 20120
h8

Ако си маж кој во февруари беше на концерт на „Мегадет“ и „Моторхед“ во Чикаго, а имаш тетоважа на змија, тогаш ти си таткото на моето дете.

Непозната жена објавила оглас во кој го бара теткото на детето кое било зачнато на концерт во февруари во Чикаго.

Жената во огласот го опишала партнерот за која мисли дека е таткото и себе:

„ Ако си маж кој во февруари беше на концерт на „Мегадет“ и „Моторхед“ во Чикаго, а имаш  тетоважа на змија, тогаш ти си таткото на моето дете.“, пишувало во огласот која го ставила анонимна жена.

За полесно да се сети на неа партнерот, таа себе се опишала како русокоса која носела чизми и сребрена маица, а како место каде имале секс го навела тоалетот во салата каде се одржал концертот.

„Бремена сум и детето е твое. Јави ми се доколку сакаш да си дел од животот на детето“, навела анонимната жена.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi