Ликот на Исус се појавил на дрво во Чачак!

16 април, 20120
h9io

Во дворот на семејната куќа на Дјелиќ во Чачак, се појавил ликот на Исус Христос, на кој јасно се гледа неговиот венец од трња, брада и очи, изјавил Драго Љубичиќ.

„Ова ечудо, сите сме воодушевени, ликот на дрвото е толку јасен што сите останавме без здив“, изјавиле од семејството.

Постојано во куќата се собираат луѓе за да го видат чудото на дрвото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi