Платена е по 193 евра на час, за секој ден да стои на едно исто место! Што работа ќе беше ова! :)))

7 февруари, 20120
yb709

Сем Фирт од Шкотска платена е по 193 по час, само за да стои покрај езеро, а единствен напор и е секој ден да заземе иста позиција.

Вкупниот нејзнин хонорар ќе изнесува ќе биде 12.000 евра кои о одвојуваат британскиот филмски институт и организацијата Креативна Шкоткса.

Снимањето ќе биде завршено на 21 јуни, кога ќе бидат готови вкупно 61 снимки од сетовите како Фирт стои покрај езеро. Потоа материјалот ќе биде монтиран и ќе се претвори во документарец со траење од 20 минути и ќе биде прикажуван на фестивали.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma