По разводот Кети Пери добила куќа вредна 6,5 милиони долари!

4 април, 20120
katy-perry-and-russell-brand-gallery-369435161

Расел Бренд е еден чекор поблиску до конечниот развод од Кети Пери.

Куќата која заедно ја купиле додека биле во брак, ја предал на својата поранешна жена. Кети ги добила сите права на 6,5 милиони долари вредната куќа.

“Ваквиот исход е резултат на договорот помеѓу поранешните сопружнци”, изјавува изворот.  Тоа е уште еден од доказите дека Расел не сака никаква парична помош од Кети, целта му е да се заврши целата приказна во пријателски дух…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma