Полицаец сам себе се бркал по улиците 20 минути! :)))

8 февруари, 20120
tc54q

Неидентификуван британски полицаец се бркал себе си низ улиците цели 20 минути, поради грешка на операторот за безбедносните камери низ целиот град, па така полицаецот бил вушност осомничениот.

Полицаецот кој бил на терен во еден град на југот на Британија, му пристигнала дојава за повеќе грабежи.

Додека тој трагал за осомничениот, операторот од камерите му јавувал дека забележал нешто сомнително. Но, меѓутоам, не сфатил дека на екранот всушност тој го гледа полицаецот кој бил во цивилнка.

Операторот го управувал полицаецот каде да оди, наведувајќи му дека е многу блиску до осомничениот.

Кога сфатиле подоцна што се случувал, правеле шеги на своја сметка и целиот настан го прифатиле со позитивен дуџ.

Полицаецот поминал 20 минути брккајќи се сам себе, а потерата ја запрел шефот на полицијата, кој влегол во контролната просторија и го препознал „осомничениот“, односно полицаецот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma