Прекрасна куќа – градина

4 април, 20120
nas

Еве уште една куќа од соништата – куќа која наликува на вистинска градина. Куќата е дизајнирана од познатата компанија Гус Архитекчрс и освен тоа што е навистина прекрасна, таа е и економична и вистински пријател на животната средина.

Ова е навистина едно од најдобрите места за живеење:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi