Прекрасна уметност – склоп на природата и човековата креативност

2 февруари, 20120
lkjhkjhlkjhl

Природата навистина е најбогатата ризница за инспирации, а кога ќе дојде во допир со човечката креативност тогаш се создаваат навистина интересни и прекрасни уметнички дела. Ви ја претставуваме оваа колекција на фотографии на кои се прикажани „дела“ кои се склоп на природата и човечката креативност, а кои сигурно ќе ве воодушеват.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma