Прекрасни фотографии од феноменот наречен црни дупки

17 февруари, 20120
the-phenomenon-of-cosmic-holes09

Сите ние сме чуле за вселенскиот феномен наречен црни дупки, иако денес е релативно дали овој феномен навистина постои, или пак само е ден од научната фантастика.

Постојат многу теории за црните дупки, за нивното потекло, нивното постоење, нивната големина, дали се честа појава или не, која е нивната фунцкија… И покрај напредната модерна технологија и телескопите, научниците досега не успеале да го идентификуваат постоењето на овој феномен.

Овојпат, за да ја разбудиме вашата фантазија, ви претставуваме колекција на фотографии, се разбира направени со Фотошоп, на кои се прикажани како изгледаат црните дупки, се разбира според описите на научниците.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma