Прекуцал цел роман на ролна тоалет хартија!!! :)))

26 јануари, 20120
h780

Еден американец се обложил дека ќе го прекуца цел роман „Моби Дик“ на Херман Мелвил на неколку ролни тоалет хартија. Романот има 822 страници, а американецот во овој потфат  вложил многу труд само за да го добие облогот. Необичниот сет од четри ролни тоалет хартија потоа биле понудени на e-Bay за 999 долари.

Американецот решил да го продаде своето „дело“ и да им докаже на оние кои не верувале дека навистина успеал да го прекуца романот.

Авторот од Флорида, се претставил само како „The-Heppcat” и тврди дека неговиот  необичен роман на тоалетна хартија е во одлична состојба.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma