Преслатки пиленца во сите бои

26 јануари, 20120
nas

Ако мислите дека малите жолти пиленца не се слатки, тогаш време е да ве запозаеме со најновиот тренд во светот – мали слатки пиленца во сите бои!

Она што е чудно за овие пиленца е фактот дека тие не се обоени откако ќе се испилат, туку бојата директно се вризгува во јајцето уште кога пиленцата се ембриони. И покрај тоа што се премногу слатки вака обоени, здруженијата за заштита на правата за животните се бунтуваат против оваа пракса, и тоа со право!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma