Преубава приколка стара преку 50 години

27 април, 20120
1

Оваа приколка е уникатна по тоа што е произведена во далечната 1954, меѓутоа пред неколку години е реновирана и претворена во преубав мини дом. Прекрасен внатрешен дизајн и преубава надворешност, која претставува еден вид на огледало на околината. Преубаво!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi