Првите транссексуалци во Кина! Две сестри станаа мажи!

1 април, 20120
tukb6

Двете сестри не се чувствувале како жени во својата кожа, одлучиле да го променат полот.

Двете сестри близначки од кинеската провинција Јунан решиле да го сменат полот и да станат првите транссексуалци во Кина. Операцијата ја направиле тим од лекари во воената болница во Шангај, а „браќата“ се чувствувале добро.

Сестрите напорно работеле и штеделе пари за да го остварат овој сон и да го променат полот, изјавил главниот хирург Зао Јед.

Лекарите објасниле дека сестрите се облекувале како мажи и се однесувале така и пред операцијата, како и дека двете се законлале дека никогаш нема да се оженат. Една од сестрите изјавила дека несака никаков публицитет од страв да не ја загуби работата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi