Прекрасна еколошка куќа во Франција

1 април, 20120
2

Оваа куќа е изградена со цел што помалку да и штети на околината а воедно и да заштеди електрична енергија. Така таа користи различен начин на користење на електрична енергија, термодинамичен систем на топлење и 5,8 KW резервоар со топла вода. Различно и убаво!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi