Сакате да се опуштите? Погледнете го видеово :)

10 февруари, 20120
free-running

Погледнете го ова видео од дисцпилината Parkour, во коe егзибициите кои ги прават овие момци се забавени. Музиката и забавените движења ќе ви доловат уникатен поглед на суштината на оваа дисциплина и ќе ве опуштат.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=e3SKcc-reDQ


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma