Секс оглас! Сараевчанец дава стан и храна за секс! :)

31 март, 20120
ui

Покрај загарантираното уживање, сараевчанецот понудил и добра храна, интернет, кабловска, четри соби, две бањи и три тераси.

Еден човек од Сараево дал оглас во кој на младите девојки им нуди бесплатно живеење во неговиот стан, во замена за секс.

Некои сараевски медиуми  го повикале мистериозниот маж и тој наводно додал дека сака само секс, дека имал плари и дека обврската на жената е да го задоволи сексуално, како и повремено да готви и пегла.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi