Селото Fucking ќе го промени своето име!

18 април, 20120
j98

Жителите на селото Fucking, се наоѓа во Австрија, оваа недела ќе гласаат за промена на името.

Капката која  ја прелила чашата се големиот број на повици кои се шегуваат на сметка на името на селото.

Началникот, Франц Меиндл изјавил дека често се случувало луѓето да го крадат знакот со името на селото.

Локалните жители во 1996 година гласаа за промена на името, но сепак одлучија да го задржат Fucking.

Една од опциите е името да се промени во Fugging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi