Сестри близначки се сретнале после 30 години, а живееле на 40 километри одалеченост! :)))

6 февруари, 20120
54wtc

Сестри близначки, по потекло од Индонезија, се сретнале после 30 години, кои биле одвоени по раѓањето.

Она што е особено интересно во оваа приказна, што и двете живееле во Шведска во два града кои биле на 40 километри одалеченост.

Емили Фалк и Лин Бакман ги посвоиле две шведски семејства од Индонезија, а ниту на едната, ниту на другата фамилија им било кажано дека детето што го посвојуваат има сестра близначка.

Родителите на Емили кога влегле во едно такси, таксистот ги прашал за другата сестра. Тогаш Емили преку Фејсбук ја пронашла својата сестра.

Според  ДНК тестирањето шансите дека Емили и Лин се сестри изнесувале 99,98%.

За да биде приказната уште поинтересна,  двете девојки се учителки, се венчале на ист датум само различни години, а првиот танц  на свадбата им бил на иста песна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma