Шик колекцијата на Yves Saint Laurent

29 јануари, 20120
byutg

Стефано Пилати ни предлага еден посебен шик, кој пресоздава спомени за 70-те и 80-те години.  Облеката на Yves Saint Laurent прави силен впечаток со креациите од тешка бела свила, кои слободно паѓаат по телото – исклучителна финеса и деликатна елеганција. Преовладуваат и црно белите контрастни комбинации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma