Знаци на сексуална хемија

29 јануари, 20120
f67f8r

Само што сте се запознале? Постојат индикатори кои откриваат дали двајцата ќе “кликнете” меѓу чаршафите.

Твојот глас се менува

Дали зборувате со подлабок тон кога сте во негова близина, тоа е потсвесен знак дека ве возбудува. Ако вашиот тон на гласот станува повисок, чувствувате блискост.

Не го цензурирате вашиот јазик

Ако може да му кажете речиси се, дури и оние незгодни приказни, се укажува на тоа дека вашиот разговор ке биде стане поинтимен(што е клуч за добар секс). Но, ако сте воздржувате во негово присуство, поа ќе биде уште поизразено кога ќе бидете без облека.

Остварувате длабок контакт со очите

Гледајќи се меѓусебно директно во очи, дури и за време неврзан разговор, докажува дека сте поврзани на личен начин.

Допирот му е пријатен

“Случајно” ве допира, и допирот му е смирен на начин кој потсетува на движења во креветот, како галење. Но, ако неговите допири немаат ритам или се груб и иритирачки, тие би можеле да се повторат во спалната соба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma