Што кога ви е досадно на работа?

29 март, 20120
funny-white-board-office-illustrations-job-17

Ако ви е досадно на работа, имате табла и маркер во рака, тогаш пуштете ја вашата фантазија да работи! Како што тоа го направиле и овие луѓе:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma