Швалер

7 декември, 20120

Жена водела љубов со својот швалер, кога наеднаш во собата влегол нејзиниот сопруг.
Тој збеснал и почнал да го брка швалерот, а тој истрчал во паркот.
Таму имало фонтана со статуи од голи мажи и застанал меѓу нив, надевајќи се дека сопругот нема да го забележи.
Едно време, слушнал глас од кај другите статуи:
– Соблечи ги чорапите зошто сите ќе не фатат!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber