Скулптури од суперхерои

2 февруари, 20120
The-Sculptures-Of-Superheroes-8

Погледнете ги овие дела на уметникот Адријан Транкуили. Негова тема се неговите омилени суперхерои, но тој ги прикажува во поранливо светло. Неговата замисла била да ги прикаже нивните човечки карактеристики, за разлика од тоа што сме навикнати да го гледаме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma