Со еден месец задоцнување, Хајди Клум сепак си ја остварила желбата…

2 декември, 20120
hajdi klum

Супербурата Сенди н многумина им ги измени плановте, а сега еден месец по Ноќта на вештерките, Хајди Клум конечно може да прослави!

Dazzling Egyptian queen: Heidi Klum displayed her cleavage and jewel-encrusted face as Cleopatra during her Haunted Halloween Party at Club Finale Saturday night

13-тата по ред Halloween party била на многу начини уникатна. Забавата требаше да се одржи на 31 октомври, но датумот не можел да ја спречи Хајди Клум да блесне на својата традицонална забава – па дури и еден месец откако целиот свет ја прослави Ноќта на вештерките!

Rain-check! Klum was forced to postpone her 13th annual Halloween costume party due to Hurricane Sandy

Покрај тоа, ова е прв пат Хајди да прославува без Сил., сега веќе поранешниот сопруг. Се погржила да блесне во царски сјај, а како Клеопатра го украсила лицето со големи сјајни камења.

Impressive: Heidi wore a bold, glittery gown with gargantuan winged sleeves at the soiree, which will benefit the Red Cross¿ Sandy-relief effort

Ова било и вечер на која се собирале средства за помош на Црвениот крст за да се обноват подрачјата кои супербурата Сенди ги уништила.

She's with Santa: Rather than parading her new boyfriend and bodyguard Martin Kristen down the red carpet, Klum escorted a rosy-cheeked, Santa Claus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber