Сораја сега може слободно да се соблекува, свештениците не гледале ништо лошо во тоа :)))))

27 јануари, 20120
soraja

Сораја е позната првенствено по учеството во “Големиот брат” и по своите бујни гради кои редовно ги покажува, но како што вели, нејзиниот пат го поддржуваат и свештениците.

“За Божиќ бев во Острог и зборував со свештениците. Тие ја познаваа и мојата мајка. Зборував со нив и му кажаа дека немаат ништо против работата во која јас се пронаоѓам, единствено се против слоблекувањето за Плејбој, но добро, секој си го избира својот пат”, изјавила Сораја.

Сарлетата признала дека не нејзините родители не им се допаднало тоа што ставила силикони, а изоставила да каже што тие мислат за нејзиното соблекување за Плејбој.

“Ни на мојот татко, ниту на мојата мајка не им се допадна тоа што ставив силикони. Мајка ми работеше во црква, каде беше одговорна за организирање на миса, прослави, причести или собирање на пари за црквата. Живееше сосема спротивно од мене”, раскажува Сораја.

Бујната поранешна станарка во Големиот брак објаснува кои девојки се најлоши:

“Занм многу девојки кои потекнуваат од патријархално семејство и нема полоши од нив, одат со секого, не бираат со кого ќе легнат, имаат и многу пороци”, изјавува Сораја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma