Страшен зелен облак надвиснал над Москва!

28 април, 20120

Шокираните граѓани на Москва во четвртокот на 26 април ги преплавиле социјалните мрежи говорејќи за зелениот облак кој се појавил над нивниот град.

Жителите на МОсква оваа појава ја препишале на некои непознати хемикалии, додека други пак ја поврзале со годишнината од чернобилската катастрофа. Веднаш почанале да се шират и теориите на заговор меѓу граѓаните.

Во еден локален весник приказната за зелениот облак била објавена со наслов: „Дали е ова почеток на апокалипската?“.

httpv://www.youtube.com/watch?v=JJSKDjnETz4

httpv://www.youtube.com/watch?v=gDLCmZs5dr8

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi