Судот на американец му наредил да ја однесе жената на вечера! :)))

10 февруари, 20120
6jv

Американскиот судија Џон Харли му наредил на Џозеф Бреј да ја изнесе својата сопруга на вечера и да и купи цеќе, а потоа да  ја одведе и на куглање.

Оваа одлука следела откако Џозеф бил обвинет за семејно насилство.

Обвинет бил бидејќи за време на една расправија тој ја фатил сопруата Соња за врат и  ја бутнал на каучот.

Судијата не сметал дека се работи за сериозен престап, па затоа дал таква одлука, а доколку сопругот  не го направи тоа ќе мора да оди во затвор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma