Светот скроз полуде! Седмо одделенец силувал соученик! :(((

31 јануари, 20120
2799

Момчето десет минути се изживувал над својот другар од одделението и потоа го принудил орално да го задоволи за време на големиот одмор.

Пожаревац – ученик од седмо одделение од основното училиште „Крал Александар Први“ во Пожаревац, на 19-ти јануари го силувал својот другар од одделението.

Момчето кое било злоставувано од својот соученик неколку дена молчел за настанот, а потоа приказната ја раскажал на неколку други ученици, па така стигнала и до директорката на училиштето и до родителите. Случајот веднаш бил пријавен во полиција. Злоставуваното дете било и заостанато во развојот.

Сите податоци за случајот се држат во тајност, бидејќи пред се станува збор за малолетници, единствено нешто што се знае е дека и силуваното момче и силувачот се од ромска националност.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma