Таа сакала уште секс, а тој повикал полиција!

13 април, 20120
d45

Полицијата во Германија обвинила една жена дека ќе мора да одговара за обвинението за сесксуален напад и незаконско приведувањње…

Берлин – еден 43 годишен занаетчија од Германија изнемоштен од водењето љубов со една 47 годишна жена со голем сексуален апетит морал да избега преку балконот и да повика помош, соопштила германската полиција.

Ненаситната љубовџика ја сретнала „жртвата“ во еден бар во понеделникот во Минхен и го одвела дома. Бидејќи повеќе пати воделе љубов човекот неможел повеќе да издржи и сакал да го нашушти „љубовното гнездо“. Но, жената не му дозволувала, било наведено во соопштението од полицијата.

Мажот избеегал преу балконот и морал да повика полиција. Жената била приведена и набргу пуштеа, но сепак ќе мора да одговара за сексуално вознемирување и нелегално задржување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi