Taжни фотографии од стари животни кои ќе ве разнежнат

22 април, 20120
2

Овие моќни фотографии се дело на фотографот Иса Лешко, која не носи во животите на постарите животни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi