Тед’р инцидент – Гужва во космосот :)

14 февруари, 20120
Тед’р инцидент – Гужва во космосот :)

Во Недела, на 25ти Февруари 1996 година Вселенското Летало Колумбија постави експериментална навртка (индукциски кабел) во орбитата на Земјата. Експериментот е наречен Tethered Satellite System (TSS- 1R) и неговата цел беше обид за генерирање на Електрична струја користејќи го Земјиното магнетно поле.

За несреќа калемот се скрши па експериментот пропадна, иако беа примани податоци во временски период од околу 5 часа.

Она по што овој експеримент ќе се памети е појавувањето на многу неидентификувани летечки објекти (НЛО) јасно видливи на видео материјалот “процурен” од НАСА.

Љубителите на Светски заговор ги отфрлија тврдењата од НАСА за Космички отпадоци и замрзнати ледени парчиња…..

httpv://www.youtube.com/watch?v=JuFBUS0kiSA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma