Тие веруваат! :)))

31 јануари, 20120
they-believe10

Тие се жив доказ дека не се само луѓето оние кои се молат. Она што ние го мислиме како факт, за тоа дека животинските “умови се ограничени во споредба со нашите, не ни дава одговор на прашањата што се случува во нивните умови, за што размислуваат тие, што посакуваат, за што се молат… Една од обичните нешта меѓу нас е дека сите ние имаме потреби, се обложувам дека тие се молат за потребите, како храна, вода, итн или кој знае, жалосно е што неможат да зборуваат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma