Што им даваат на децата во Америка?! Трева за ужинка! :)))

30 јануари, 20120
trvyth6

Неименувано момче од Мериден, Конектикат во градинка донел девет пакувања марихуана и гордо ги извадил пред воспитувачките велејќи дека е време за ужинка.

„Бев целосно покиран, рече дека донел за сите другари. За среќа детето незнаеше што всушност носи“, изјавил еден од воспитувачите кои работат во градинката, Мигел Кардон.

Управата на градинката веднаш повикала полиција, а родителите на детето се под истрага поради поседување и продажба на дрога. Родителите веројатно ќе бидат обвинети и за небрежност, бидејќи дрогата ја оставиле на место каде лесно ја пронашол нивниот син.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma