Уапсен бидејќи несакал да си оди од затвор, му се погодило! :)))

30 јануари, 20120
v232277p0

Еден американец бил уапсен бидејќи несакал да ја напушти затворската ќелија.

Мартин Комбејт (44) од Аризона уапсен бил пред неколку дена поради неовластено упад на туѓ имот, а од таму бил префрлен во локалниот затвор. Меѓутоа, кога истекло времето од мерката притвор и полицајците дошле да го изведат надвор, тој одбивал да ја напушти ќелијата.

„Комбејт изјавил дека за тие пет дена притвор, некако го загубил својот паричник и дека несака да си оди додека не го пронајде“, изјавил шерифот Џери Блер.

Потоа, Комбејт почнал да се расправа со полицајците и на крај повторно бил уапсен. Покрај упадот на туѓ имот, тој сега ќе биде обвинет и да отпор при апсење.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma