Вака треба да изгледаат нашите нокти пролетва

8 април, 20120
00

Бегаме колку може подалеку од кичот и избираме нешто крајно едноставно, но сепак впечатливо и модерно. Имено, затоа решивме да избереме неколку идеи за пролетен маникир, кои според нас се актуелни сезонава таква каква што ние ја гледаме – жива и интензивна, но сето тоа може да биде изразено на посуптилен начин.

Знаете дека овалните нокти се хит сезонава, што е добра вест за сите нас, кои наутро брзаат за на работа, а не за карневал. Всушност идеалната варијанта е ноктите да се секогаш средени, но да изгледаат природно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi