Вечното прашање – русокоси или бринети?

3 февруари, 20120
Two lavishly dressed women flirting with a man

Повеќе нема неизвесност – изборот на мажите се бринетите.

Научниците од Универзитетот Вестминстер велат дека мажите повеќе ги привлекуваат жените бринети отколку русокосите. Мажите сметаат дека бринетите се попаметни и дека се подобри партнерки за долга врска и брак.

Сепак, мажите почесто им приоѓаат на русокосите, бидејќи сметаат дека кај нив имаат поголеми шанси.

„Мажите сметаат дека русокосите се подготвени за забава и отворени за запознавање. Тоа е едно од објаснувањата зошто почесто им приоѓаат ним. Од друга страна тие сметаат дека бринетите се посрамежливи, но и попаметни“, велат истражувачите.

Научниците оценуваат дека времето на русокосите изминало и дека денеска симбол на идеална жена и сексипил се бринетите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma