Видео: Фејсбук полиција?!

31 јануари, 20120
Видео: Фејсбук полиција?!

Со сите најави и одложувања Фејсбук најголемата социјална мрежа сепак ќе го воведе новиот изглед на сите профили познат како Timeline, или како што комичарот Џими Кимел го нарече “Waste Of Time Line”.

Ако веќе сте добиле известување дека задолжително треба да преминете на новиот изглед, а и понатаму само се противите и мислите дека подобро е да го избришете профилот, на врата може да ви затропа Фејсбук полицијата.

Не верувате?!

httpv://www.youtube.com/watch?v=VRXUtv_wzuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma