Видео: На оваа девојка не и треба четка за да слика! :)

25 јануари, 20120
Видео: На оваа девојка не и треба четка за да слика! :)

Никогаш нема да погодите како слика оваа девојка, односно дека наместо четка таа употребува верувале или не, баскет.

Хонг Ји, чиј уметнички прекар и е Ред е навистина талентирана девојка. Покрај тоа што прекрасно слика таа тоа го прави на доста интересен начин, го зема басетот и слика неверојатни портрети.

httpv://www.youtube.com/watch?v=naQPxXNyRWc

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma