Видео: Отворено школо за смеење!

1 април, 20120
Видео: Отворено школо за смеење!

Гирма е светски шампион во смеење. Тој во 2008 година во Германија успеа да се смее три часа и шест минути. Без престан.

Моментално тој се наоѓа во Етиопија, неговата татковина која често ја посетува и таму решил да отвори школо за смеење. Гирма изјавил дека луѓето се способни да се смеат и кога се гладни и кога им се заканува некаква опасност.

Во училиштето веќе се пријавиле 22 лица, а четри предавања чинат 20 евра. Покрај вежбите за смеење, лицата ќе ги учат и народните мудрости.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Bk0ZXeWKD1o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi