Видео: За стотинка избегнаа смрт!

13 април, 20120

Еден автомобил избегна удар од воз, додека во него се наоѓаа мажот, сопругата и детето.

Овој железнички премин се наоѓа во Ландло, Велс, а оваа снимка покажува како се избегнува смртта за неколку стотинки. Погледнете ги ситуациите што се случуваат на желеничкиот премин.

httpv://www.youtube.com/watch?v=LD9o1Ps0u5Q

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi