Витни Хјустон и по смртта има телохранители!

7 мај, 20120
Whitney-Houston-grave

Фактот дека Витни Хјустон е погребана со злато во вредност од 500.000 долари, не им дава мир ниту на крадците, а ни на семејството на пејачката кое морало да организира и 24 часовна “стража”.

Набрзо по погребот, семејството на починатата пејачка Витни Хјустон ангажирала вооружени чувари кои го чуваат нејзиниот гроб. На прв поглед ова е еден необичен потег, но во суштина е неопходен, бидејќи гробот на Витни веќе извесно време е на мета на крадците.

Фактот дека пејачката е погребана со злато во вредност од 500.000 $, и и покрај големите напори да се зачува приватноста на семејството и деталите од погребот, брзо е откриена во новинарските кругови. Сето тоа го натерало семејството безбедноста на гробот на пејачката да ја подигнат на повисоко ниво.

За потенцијалните крадци кои не веруваат во тоа дека постојат и снимки кои неодамна се појавија во медиумите и кои сведочат дека на гробиштата “Fairview” во Вестфилд стражата е навистина обезбедена.

Сепак, овој начин на обезбедување на гробот е привремено решение и семејството веќе сериозно размислува да го цементира гробот и со тоа да сочува се што е во него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi