Во Хемпшир има куќа на оргии! :)))

12 февруари, 20120
orgies-t

Дејвид Кеј на големо изненадување за локалните власти, својата куќа во Хемпшир ја претворил во еден голем и водечки британски swing  клуб. Куќата има пет спални соби кои содржат опрема и секси играчки.
Во дворот пред куќата има џакузи и голем кожен крст, кој се толкува како „остварување на секси фантазиите“.
До неодамна голем број гости можеле да уживаат во приватноста која ја нудел овој клуб, се додека соседите не почнале да се жалат на врева и прегласните забави, па потоа и властите реагирале.

Забавите се одвиваат во петок и сабота и се разбира имаат тематски карактер, но понекогаш  има и целодневни забави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma