За добрите, лошите и паметните девојки…

10 февруари, 20120
4

Добрите девојки го чекаат „Принцот на бел коњ“, лошите „милионер на црн мерцедес“, а паметните ги сметаат и двајцата за измислени! Добрите девојки читаат приказки, лошите Камасутра, а паметните медицинска енциклопедија! Добрите веруваат на мажите, лошите не веруваат на мажите, а паметните не веруваат на никого!

Добрите кога им е тешко плачат, лошите пијат, а паметните одат на шопинг;

Добрите имаат комплекс од големината на градите, лошите си ставаат силикон, а паметните се гордеат со она што го имаат;

Добрите девојки везат гоблени, лошите танцуваат на шипка во некој клуб, паметните сурфаат по интернет;

Добрите девојки знаат да готват, лошите знаат како да порачаат, а паметните се на диета;

Добрите девојки владеат странски јазици, лошите мајчиниот, а паметните имаат свој сопствен;

Добрите се однесуваат кон сексот како кон обврска, лошите како забава, а паметните како дел од животот;

Добрите девојки се верни на мажот, лошите на љубовникот, а паметните – на себе си;

Добрите девојки имаат работа, лошите имаат спонзор, а паметните сопствен бизнис;

Добрите девојки веруваат во чистата љубов, лошите во честата, а паметните во квалитетната!

Знаете ли која од нив најлесно го освојува машкото срце???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma