Жителите на Цирих паѓале како мртви?! :)))

17 февруари, 20120
Жителите на Цирих паѓале како мртви?! :)))

Жителите на швајцарскиот град Цирих останале шокирани кога точно во 12:15 часот дел од нивните сограѓани паѓале на земја како да се мртви.

Но, сето тоа беше еден перформанс во кој луѓето сакаа да претстават што би се случило ако во земјата се изградат нуклеарни електрани кои  може да експлодираат.

Погледнете што се случуваше:

httpv://www.youtube.com/watch?v=zhG2uGyYuFA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma