60% од жените не би излегле со маж без пари!

28 февруари, 20130
44

После убавиот надворешен изглед кај мажот, жените на второ место ги поставуваат парите, покажа најновото истражување. Според него 60% од дамите не би прифатиле да отидат на состанок со маж кој нема пари или потонал во долгови и сметки.

70% од жените дури и би раскинале со некого, ако во меѓувреме доживее финансиска незгода. Во споредба со нив само 30% од мажите сакаат нивната партнерка да биде финансиски стабилна и самостојна.

И сепак изгледа дека нежниот пол обраќаа многу поголемо внимание на парите во процесот на избор на партнер. 60% од нив велат дека за да се одлучат за сериозна врска најпрво би сакале да ја дознаат финансиската состојба или дебелината на паричникот пред да се впуштат во нешто сериозно. Мажите кои би го направиле истото се само 20%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber