Бурж Ал Араб – заштитниот знак и гордоста на Дубаи

26 февруари, 20130
15

Овој хотел е еден од малкуте во светот кој добил дури 7 ѕведи. Тој навистина претставува синоним за луксузен живот…

Во последнава деценија Дубаи стана вистински синоним за луксуз, волшебна оаза која ви овозможува да почувствувате како е да се живее како вистински арабски благородник. Хотелите во Дубаи се вистински архитектонски ремек дела кои го фасцинираат целиот свет со својот неверојатен дизајн и безпрекорна услуга. Бурж Ал Араб е навистина еден од најубавите и најлуксузни хотели на нашава планета.

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

BURJ AL ARAB - ZAŠTITNI ZNAK DUBAI-A

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber