CAMERing – прстен за тајно преземање на слики

7 февруари, 20130
camering

Луѓето се опседнати со шпионски направи, уште пред да се појави Џејмс Бонд. Се очекуваше дека интересот за овие гаџети само ќе расте од моментот кога агентот 007 се појави на големите екрани заедно со сите гаџети со кои беше опремен.

Моливи со микрофони, апчиња кои емитуваат сигнали, пиштоли чии куршуми достигнуваат само одерено лице…сето тоа сме го виделе.

Еден гаџет кој би требало да се додаде на листата на шпионската 007 опрема е овој прстен неречен CAMERing. Името на гаџетот прилично добро ја покажува неговата цел.

Се работи за прстен со вградена камера. Поточно, CAMERing е дизајниран да биде дискретен дигитален фотоапарат кој ќе овозможи лицето кое го носи тајно да снима фотографии.

Foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber