Хит на Фејзбук: Преку глава ви е од чекање во ред? Тајланд има решение!

20 февруари, 20130
slika

Низ социјалните мрежи неодамна почна да се распространува една доста необична фотографија, која би рекле го унапреди процесот на нездраво чекање и стоење во ред.

За што станува збор? Наместо нервозно да стоите и да чекате да ви дојде редот, овие досетливи луѓе смислиле многу подобра варијанта на чекање. Во редот ги оставаат само своите чевли и на тој начин ги решаваат нервозите, мактрпното стоење, туркање, дишење во врат, кавги и слични незгоди.

Во секој случај „жителите“ на Фејзбук заклучиле дека ова е одлично решение.

Hit na Facebooku: Dosta vam je čekanja u redu? Tajland ima rješenje!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber