Ја урнал куќата што била под хипотека и ја истоварил пред банка!

16 декември, 20130
21

Земјиштето на кое била изградена куќата не било вклучено во хипотеката, па семејството одлучиле да ја урнат куќата и во тој вид да ја “предадат“ на банката.

Кога ја уривале куќата целиот смет бил натоварен во камион и куќата во таква состојба била префрлена во еден град во Бугарија, во банката каде на куќата била ставена хипотека.

На крај старите сопственици на куќата дури и се пошегувале со банката. Влегле во банката и почнале да молат и плачат за да не им ја одземаат куќата, а откако директорот на банката го одбил тоа, сопственикот на куќата излегол пред банката и извикал: Зете, не даваат отстапка, истоварај!

Зетот кој бил и возач на камионот ја истоварил куќата пред банката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit