Кога мажот нема јајца…

8 март, 20130
10

Мажите во принцип имаат јајца, пред се за чешање… по некои за драпање до болка, а најмногу ги носат за мандање и тоа редовно во два три броја поголем број гаќи.

Ако мислите дека јајцата служат за друга намена, време е да им кажете на сопствените мажи.. дечковци.. синови, зошто времето ги гази. Ако некој орган не се користи подолг временски период, тогаш тој истиот закржлавува и отпаѓа!

Замислете ако нашите мажи ги изгубат јајцата, па наместо јајца почнат да им раснат дунди?! Уфф.. башка некои гарант ќе бидат подобри сопруги од многу наши жени..

Ај за дундите, ама и за празниците ќе биде исто. Ќе мора да им се купуваат подароци и цвеќиња за 8ми Март, Свети Валентин..

Празниците ексик нека се, ама имате ли претстава какви спонзоруши ќе биднат од поголемиот дел ,,мажи,, кај нас?! Можете ли да претпоставите драги наши спонзорушки и други налицкани малоумни момички, дека ќе дојде време кога ќе ја изгубите битката од ,,мажи,,?

Се котат педери како зајци, а згора на се се котат и ,,мажи,, без јајца и патлаци. Сериозна декаденција на секое морално општество!

Има ли светла точка на овој мрачен тунел?

Се разбира. Ќе имаме женска фудбалска репрезентација за мерак.. Кога неможат во машка конкуренција, во женска ќе прават парче!

Ќе имаме извоз на проститутки и друга врста Ексорт сервисјорки, читај приход за државата и по вертикала и по хоризонтала. Ем мерак за ,,мажињата ни,, ем збогум сиромаштио.

Продажбата на краставици нагло ќе порасне, па Струмица конечно ќе може да се пофали со производство не само на чушки и френки туку и на краствици во секоја големина и должина. Па краставици за љубов, па краставица за рабивање монотонија, краставица против хемороиди (читај медицинска) , па краставица за осамени, краставица за во двојка (читај друштвени) и така натака и така за рака.

 

Ме загрижува само одливот на девизи за танга гаќи. Ќе се носат двоструко повеќе, се разбира, доколку некој не се сети на време, па почне со ургентно производство на крпчиња за покривање ,,патлачиња,,. Парче ќе направи- гарант!

 

Можеби Вас Ви личи сето ова на виц, ама мене одамна овој виц ми се гледа како сериозна реалност!

 

Знам дека денес е празник, па ќе немате време да читате долги текстови, гарант ,,мажите,, ќе Ве носат на заслужениот ручек, па ќе скратам со мојата честитка: Среќен 8ми Март на сите жени без .. како и на сите жени со јајца- разбира се!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber